En helg full av upp och ner, skulle klippt gräset men kom bara 20% sen strejkade gräsklipparen, tvättade iallafall båda bilarna, Åsa fixade ännu finare i vår fina trädgård, rensade ogräs med hjälpreda Smilla, Zack körde kant-trimmer så gräset yrde, hundarna tuggade ben, Honken var ute en sväng med fotograf Mike och mekade med sin hoj som jag haft som hyresgäst ett tag, startade tillslut, åkte hem och grillade på stora Bjällbo hos Ante och Ninni på lördagskvällen, mysigt o sitta o babbla ute till sent, Mika hängde med Smilla och Zack hem för att sova över, tror tjejerna somnade vid 03.30…

Söndag, fick låna Antes gräsklippare, skönt och få det klippt, Åsa städade ur båda bilarna, framförallt min läskiga ratt, monterade hundburen i rymdvagnen, hon kan själv den tjejen, jag och Zack fixade med akvarierna, Ante o honken fixade det sista med hans hoj, sen kom regnet, vapnö if tjejerna spelar match, Sverige spela mot canada i hockey, Zack spelar data, vi ligger i soffan o spelar telefon, slöa o goa, väntar bara på att åka och repa lite, har inte spelat sedan förra fredagen, dax nu.

Upptäckte att det saknas 9 tetror och en gurami i akvariet, misstänker en mästerfiskande katt :-/. Zack har träningsvärk, En skön helg helt enkelt

2014/05/18