Spelade med bandet DBZ, Divided by Zero i fredags på Kajskjulet i Halmstad, kanske den bästa scenen att lira live på här i stan.

DBZ är en avart från diverse olika coverband som tagit form och producerar nu tack och lov eget material, det är svårare att nå ut men fasen så mycket roligare att spela.

Tänkte bladdra på om hur jag mår över att spela covers men det kan man ju ta en annan gång, nu handlar det om DBZ, vilket består av mig då på trummor, Anders Alm på gitarr, Ola Larsson, gitarr, Stefan Andersson, bas och lille Cidda på sång.

Vi blev inbjudna av bandet A tribute to Accept vilket vi tackar för, spelningen drog kanske 100-150 glada nyllen, och det är kanske 200-300 nya öron som fått lyssna på oss, det är alltid kul, vi är gamla, vi är trötta och kanske inte så “metal” längre men vi uppskattar alltid glada tillrop och beröm ;).

Spelade 5 egna låtar och en hyllningscover, Master of illusion, för Gotthards framlidne sångare Steve Lee som avled i en motorcykelolycka den 5 oktober, 2010.

Fotona är tagna av Anders Reitmaier

Finns även en liten video från kvällen, filmad av Jonas Magnusson  =).

2014/05/13