Var med Åsa och Smilla i Lotushallen i öinge för att kolla på lite när de tränar agility och för att jag skulle få träna lite sport fotografering, hur svårt kan det vara? ;).

Något av det svåraste jag har fotograferat tror jag, läste genom lite “proffs” tips innan vi åkte ut.. glöm allt sånt! det funkar fan inte, hundsport måste vara det mest krävande att fotografera, det går så ruskigt fort + att detta var inomhus, det var iso 3200 och 1/1000 slutare. Tog kanske 60-70 bilder… 4 blev jag nöjd med. Helt sjukt.

De är ju inte stilla en sekund, tänkte häst hoppning, fotboll, bil, cross foto är ju inga större problem, men detta går ju dubbelt så fort på en mindre yta, trodde jag skulle bli galen, det bara swichade runt en så var de på fel sida, bakom en, sen uppe och sen hopp och tvärvända…. =/ ghaaaargh…

Men jag ger mig inte, jag ska lära mig detta, det är en bra utmaning, får hoppas på lite gott väder så Smilla kan träna lite hemma i trädgården.

2014/04/10