Efter några timmar på väg så hoppar hyrbilen in i Karlskrona, staden som inte har nära till något. Jobbar mig genom kvällen fram till tiden då jag kan åka och checka in på hotellet, har varit en bra dag, fått gnälla på andra och tycka att de gör ett uselt jobb och att de inte är värda våra pengar.... Utan att de vet om det...

Vägen ner var mest att undgå och hamna på bild, fick en liten skokartong att åka i, tog förbi Norje innan jag kom på hur man använde farthållaren, skitbil...

Hotellrummet är lika stort och tomt som min första lägenhet, 20 kvm med kokvrå... Fast här finns toa och dusch, det hade jag inte i lägenheten.

Käkade middag på Scandic, fläsk och löksås, riktigt brännstekt fläsk, en öl på det hade varit gott men jag jobbar ju, blev vatten med citron o lime... Glass o godis till kaffet, klart värt 99:-.

Folk pratar men jag hör inte, är inte på humör för att lyssna, de säger ju ändå inget vettigt, ibland förundras jag över min bitterhet, skönt att kunna erkänna det för sig själv.

Käkat en burgare på Nivå, och en öl, måste sluta resa, börjar bli tjock. Vandrar hemåt, kallt som fasen, tänker att det stämmer fan att vart man än går i Karlskrona så blåser det motvind. Tar en cigg utanför hotellet, en tant med hund går förbi, tittar på mig å fnyser lite, tänker "va fan har jag gjort dig, tant..." Sen nyser hon igen... miss av mig.

Går upp till mitt rum, sko-sulorna fastna lite i golvet inne på rummet, som om det är kladdigt, funderar på om det varit fest här och nån mått lite dåligt på golvet, luktar så på rummet iallafall, håller på att ådra mig ett bäcken-brott när jag sätter mig i soffan för att ta av skorna, kunde lika gärna satt mig på trottoaren.

Golvet på toa lutar som fasen...å spegeln sitter lågt, jobbigt att se sig själv sitta på dass, jag ser tjock ut.

Tv:n sitter på väggen på andra sidan rummet, får bli svenska program idag för jag ser fan inte texten...

Går ut och tar en cigg innan det är dax o krypa ner, fotograferar en herre som samlar flaskor, helt misslyckad bild, orkar inte fotografera mer idag.

Dubbla sängar med ett sängbord mellan, hade det varit bra hade vi puttat bort bordet och föst ihop sängarna, nu är jag själv, lägger mig i vänstra säng, saknar min älskling.

Vaknar till att ett skepp har fastnat i porten och att anledningen till att man gillar Corn är ju för att "det smakar ju så gott".

Går ut innan frukost för en cigg, en herre skyndar förbi, en bil får stopp i korsningen, är på väg ut o hjälpa men då hostar den igång, tänker "skit i det då".. en annan herre med portfölj skyndar förbi, stannar, vänder om...

-"får jag bomma en cigg av dig?"

-"ja"

-"ska ha prov, skiter i nyårslöftet idag.!!!"

Jag skrattar lite och tänker "du och tusentals andra =)"

Frukosten är medelmåttig, ok, blir dock informerad av Allan att vi är i Blekinge, inte i Skåne.

 

2014/02/10