Då var det mellandagar, har varit mycket stök, inte bara julstök utan även flyttstök, kattstök och bredbandsstök, men nu har det mesta lugnat sig, bara internet som verkar vara en dagsfluga när man har tre:s bredband…

Hela flocken är nu samlad på samma plats, flytten gick faktiskt riktigt smidigt, ett tag funderade vi på hur fasen vi ska få plats, men när alla kartonger var undanplockade, saker stod där vi planerat och några kanske inte riktigt där vi planerat så såg allt ljusare ut, man fyller sina 180 kvm snabbt =).

Katterna är fortfarande inte riktigt kompisar men det kommer säkert, Alice har iallafall gjort lite utbrytningsförsök från sovrummet och sista konfrontationen med Lasso slutade iallafall inte i vild jakt utan i mer “om jag stirrar riktigt länge så torkar nog ögonen ur och jag ser dig inte längre”…

Julgran hittade vi på Maxi, har bestämda regler om vissa saker vid jul, man äter inte pepparkakor och dricker glögg innan 1:a advent och man köper julgran tidigast 2 dagar innan jul, nu köpte vi den dagen innan, på Maxi… för 49:-… supersnygg… eller nja, snygg iallafall, ser ut som en 200:- gran iallafall…

Julafton firade vi en snabb sväng hos min bror med familj, tomten kom och sa-“guten tag”..han var tysk och skulle inte alls till oss, sen kom vår tomte vi beställt, ungarna fick några klappar som vi tagit med och sen var det närmast rally hem till alla andra julklappar som låg och väntade hemma under granen.

Mellandagarna flyter ihop och man vet inte om det är vardag eller helgdag, har varit på shopping rundor i omgångar då ungarna fick pengar i julklapp för att på mellandagsrean handla lite mer julklappar, tycker det är en bra idé, varför betala en massa som ändå reas ut dagen efter.

Nu är det snart Nyår och året skall avslutas så lugnt som det började, hemma i olahus, fast med hela flocken samlad under ett tak, en av de bästa julklappar som jag kunde önskat och fick =).

Hinner säkert med ett äventyr innan nyår med, om ungarna nu vill, orkar och kan, för de flesta gånger vi ska ut på äventyr med dem så hittar vi inte, kör vilse eller helt enkelt hamnar någon annan stans.

2013/12/29