Nu är det lugnt i vårt hus, ett dygn kvar cirka till julafton, den stimmigaste dagen på året om man bortser ungarnas födelsedagar, eller, nä ta mig fan, julafton e värre, då är det inte en unge som stissar utan två.

Helgen har annars varit flytt och fläng, så skönt att sätta sig ner i soffan efter allt bärande och packande o planerande, ett tag såg det ut som hemma hos de där som hamstar saker, tänkte då att ja, ja, det finns de som bor så här alltid, detta är övergående, hoppas jag ;)… och ja det var det, nu är det supermysigt, hemtrevligt och ombonat, fast vi har 3 paket kakao, 4 kg socker, 38 skedar, 3 paket ströbröd, pärlsocker 3 paket, 8 paket plastfolie, chokladpuddig, 12 påsar, 16 påsar ris osv osv, får göra en “INTE att handla lista…”

Nu ska jag dricka glögg och sova på soffan, precis som en gammel gobbe, det har jag förtjänat tycker jag…

autum

2013/12/22