Fullt ös.
Fullt ös.

Har hänt mycket och kommer att hända än mer =), iof bara positiva saker, hoppas jag iallafall.

Har varit i Stockholm på kurs, lite object-c programmering och x-code för app utveckling för mobiler och plattor, kul men svårt, man e gammal, inte lika kvick i skallen som förr =).

4 dagar var jag i huvudstaden, det räcker mer än väl, kurs på Liljeholmen, boende på globen, strövat vid Karlberg, fast i snön på Arlanda, Stockholm är inte lika kul som det var på 80-talet. pendel hit, tvärbana dit, tunnelbana ut och Arlanda express iväg, åker hellre till Arvidsjaur. 10 vändor i år till Stockholm är ett grått minne, en vända, 3 dagar i Norrland blev en längtan, dit åker jag igen både i Januari och Februari, i o f i jobb, men det gör inget, bara landskapet skapar minnen och drar en tillbaka till lugnet.

Fotat massor av eld tillsammans med Anders Reitmaier och Magma Eldkonster, filmade deras show och gjorde en liten film åt dem, blev helt ok, blir nog mer samarbete med dem.

Fotat Pecha Kucha Halmstad för Petter Honk/LilaGul när de hade Live auktion för insamling till Musikhjälpen, kul, intressant och väldigt tänkvärt, har ni missat Pecha Kucha, gå och kolla nån gång, klart kul koncept.

Har gett mig in på att börja lära mig fotografera med blixt, vet inte varför, men nån utmaning vill man ju ha när det är vinter och mörkret kommer allt tidigare, köpte mig en Hähnel Tuff TTL, trådlös blixtstyrning, Anders får undervisa mig.

Jobbar vidare med min lilla bok om “Little people”, snart klar, kanske blir nått i Januari.

Katten Alice har flyttat in, resten av flocken flyttar ner till OlaHus nu i December, ska bli skönt att få lite liv i huset, gillar tystnaden, men inte tystnaden efter att det varit liv i huset, bättre det får larma konstant så kan jag gå ut i boa o sätta mig som en butter liten gubbe, räcker med 10 min sen känner jag mig ensam =).

 

Snart Jul, borde skita i det och dra norrut, men vi boar in oss i lugn och ro först, sen får man se vad som händer…

 

2013/12/13