Spännande, ungarnas lov avslutades med Halloween-fester till höger och vänster och här hemma, hemma mest för att jag och Åsa ville ha en Halloween-fest och pynta lite spöklikt… vi gillar ju att besöka ödehus båda två så det kunde ju inte var några problem =)…

1. Mat?

Vad kan man hitta på för läskig mat på Halloween? jo, vi trixade till en ungsstekt skalle med fetaost, avklippta fingrar, bäckfiskbäbisar och troll-snor.

2. Pyssel?

Stack till ÖoB 16.55… det första man hör när vi kommer in i butiken är -“kundmeddelande, klockan är nu 17.00 och vi stänger för dagen…” tjo vad de måste blivit glada när vi rummlade in i sista minuten =D… -“åhhh, puckon, kunde de inte kommit lite tidigare…” och botaniserade bland det “speciellt utvalad halloween pyntet”, som det var 50% off på… det var en liten kundkorg med lite skrot i, hittade en ful uggla och några pumpakulor. Sen flaxade vi vidare till Willys och hittade spindelnät!!! supercoolt ju…

3. Pumpor?

Åsa hade fixat 2 fina pumpor som skulle bli pumpahuvuden, blev precis hur coola som helst med huggtänder, ärr och elaka ögon, det är ett jäkla klabb med det där, men skoj.

4. Klädsel vid matbordet.

Blev helt enkelt att leta upp gamla sminkpåsen från CRANK´s videoinspelning, det är rätt skoj o få spöka ut sig lite hemskt, zack ville inte, men det är ok, man måste inte, nästa år kanske =).

Vår fina lilla familje-halloweenfest blev supermysig, för utom att Zack blev lite äckel-magad av trollsnoret, hellre säga grönt potatismos, ungarna ratade klart vår fina ungsstekta skalle, hade vi väl kunnat lista ut egentligen.

Spindelnät, spindlar, monster och läskiga ljud gjorde vår lilla middagsfest till en härlig kväll som avslutades med godis och film.

2013/11/07