– ZACK!!! Vad gör du?? (låter som en mindre förskola i matrummet, men jag är säker på att det bara är Zack där).

– Jag flyger flygplan, det går rätt bra nu, det brinner bara lite i ena vingen, men det var för att jag krockade med ett träd…

-Kul, du, är katten med dig?

– Meeeeenääähhhhh… det är ju Minecraft, flyger väl inte här inne heller?!?!

-?!??!…. va?

– ja men om katten ska med måste jag ju ha ett plan… det finns ju faktiskt katter i Minecraft… coolt…du kolla, jag kan flyga utan att styra nu, det kan jag för jag har ju spelat detta ett tag, måste bara loopa lite för att hålla kurs och inte krascha i vattnet….du vet att vi har Disney XD nu va?

?… jag menar är Lasso hos dig?

-ahaaa… nä han släppte jag ut innan…

(och han visslar glatt vidare på temat för Indiana Jones…)

2013/10/25