Telefonen ringer kl 15:20….

 

-Pappa, det är nått som inte är så bra med vårt hus….

-Jaha tänker jag, svettas lite, är det översvämning??? brinner det…inbrott…håller det på att sjunka i ett slukhål?!?!? miljoner tankar susar genom skallen….

-Jo, när jag kom hem nu, alltså från skolan, gick, kom gående från bussen, skolbussen då alltså, vi har ju kollat på skräckfilm idag, den var rätt bra, om en familj och en flicka och ett hus som var hemsökt, jag gillade slutet….

-…………………….. ok….. vad var det med huset?!?

– Jo jag kom gående och såg… (rassel med nycklar i dörren)… jäkla nyckel, den krånglar alltid, fastnar och går inte att vrida om…jo nu så… HEEEEJJJ LASSO!!! han var här inne och ville nog gå ut… (kattjävlen har kattlucka men envisas att använda oss som dörrvakter)… jaaaa du e så söööt, nä han ville in.

-…………………ZACK VAD VAR DET MED HUSET!?!???!

– ja just det… jo när jag kom hem, gående då, genom trädgården så såg jag en stor geting vid verandataket, tror den bygger bo där! kan vara en bålgeting….

– =/… :o… nä Zack, den letar säkert efter nånstans att dö, det är snart vinter!

-aha..ok… hej då!

…….

IMG_2499

2013/10/23

Comments