Fick ett sms på jobbet…

 

-har du larmat hemma?…

-öh nä… =/….

-bra då ses vi sen.

 

Man blir glad av sådana sms, eller, ja jag blir det, om det inte är från polisen eller nån granne eller så.

Min älskling med dotter samt hundar som kom på besök, så där en Tisdag (ok, jag ska fixa hennes bil så den går genom besiktningen), men ändå, det känns härligt, vet dock fortfarande inte hur Zack reagerade, han brukar bli smått stressad när det händer saker som han inte riktigt vet om (tur han har mig som far då.. =/), tror det gick bra iallafall.

Kollade på klockan på datorn, måtte den bli halv fem så jag kan åka hem o pussa lite på henne, måste passa på, det är ju trots allt Tisdag. Gungade hemåt med rosen 2 min över halv fem (gungar för att ena stötdämparen e kass bak, får väl byta nån dag).

Kom hem till ett ny-piffat matskåp, blev väldigt fint tycker jag, passar vårt shabbychick mat rum.

Sen käkade vi Tacos, en sån där helyllesvenskfredagsfestmåltidutanvindå middag som bara vi svenskar kan uppskatta, fantastiskt gott, fast utan det röda guldet, en pava Morlet eller Amarone, ja vi unnar oss och lever Instagram liv ofta, det tycker jag man ska få göra, vi lägger inte 1000:-/ helg för att gå ut på krogen, vi har ju barn för guds skull ;).. Och vi har faktiskt kul när vi lagar mat ihop, vi är lyckliga när vi lagar god mat, får stuffa runt i köket och dansa You-dansen med hundarna, spela mat-låtar för Zack, vi har kommit förbi stadiet med kladdande ungar, kladdiga kläder, kladdiga husdjur, kladdigt golv, kladdig dusch, sen att ungarna fullständigt ratar vår kokkonst i vissa fall och hela måltider hamnar på gräsmattan som hundmat, det är lugnt, då kan man bara facebooka att hundarna har fått en timmas sök-träning i trädgården. Åsa kockade mest i kväll, tror faktiskt att ungarna dukade bordet, det är också att hjälpa till med middagen har vi kommit fram till. Ungarna försvann upp till lekavdelningen efter maten, det ställe man helst inte besöker om man inte vill ha städ-ångest i en vecka, och roade sig tydligen med att leka nån form av veterinärer där fjärrkontrollen till Wii:et var en maskin man id-märkte djur med… fiffigt.

Vi kramades lite, räddade bäbisar och umgicks med varandra, en helt vanlig tisdag tills det var dax för dem att åka hem mot Varberg igen, eller gunga hem, de fick ju ta rosen.

En nästan perfekt Tisdag, förutom att de var tvungna att åka hemåt, men så är det på distans, lite Söndag då och då, nu blev det lite Söndagskänsla en helt vanlig Tisdag, men också lite Fredagskänsla mitt på Tisdagen, och lite Lördag mitt mellan Fredags- och Söndagskänslan…

Sen släppte Apple Maverick, en bra avslutning på Tisdagen ändå.

I morgon skall Zack kolla skräckfilm i skolan… kan sluta hur som helst.

2013/10/22