Köpte några coola prylar till hemmet.

Klockan
Klockan

Upptäckte att köksklockan inte var så pigg längre, klockan var 11 väldigt länge tyckte jag tills jag kollade på datorn att klockan var halv ett… på natten och att jag troligen låtit Zack vara uppe till halv 12 en Torsdag =/… inte konstigt han var trött på morgonen. Så det var med klocka i sikte jag och Åsa tog rosen och susade iväg till Patriks prylar i röinge utanför Halmstad, en mysig liten affär med udda saker, väldigt udda, så vill ni ha kul prylar till hemmet besök Patriks Prylar.

 

 

 

 

 

No Camera
No Camera

Tänkte förra helgen att vi skulle smyga iväg till GeKås en vända och handla lite, kollade in deras sida och web kamera, inte en chans, kön slingrade lång så vi tog rymdvagnen och åkte till Kungsmässan istället, handlade lite kläder och prylar åt ungarna samt en cool skylt till mig som jag tyckte passade hemma =). knallade in på Dimoda och hittade en emaljskylt med fotoförbud, den var jag tvungen att ha bara =).

Så nu vet jag vad klockan är och sen vet folk att man inte får fotografera här hemma, bara jag som får bryta den lagen dagligen ;)…

 

# # # #

2013/10/16