The man
The man

I fredags tog jag och min bror med oss vår far på Jerry Williams, farsans stora favorit sedan ett par årtionden, tänkte själv att ok, vad gör man inte för sin far, men det var till min förvåning riktigt bra, blandat med lite teater, berättelser från en tid när farsan var ung och Jerkans sköna snack, vet inte hur han är egentligen men verkar vara en riktigt skön snubbe som lirat och turnerat med alla de stora, Jerry Lee Lewis, Chucken, träffat Elvis, Beatles m.m, bara det gör att jag hyser största beundran för denna stora svenska levande legend, 71 år och still going strong, härligt.

Fick höra både om att han levt på 2 tuggor torsk och några riskorn för att komma i Cats dräkten, Cornelis bestämdhet i att lära sig svenska, hur Jeka var i topp på Suzukis krasch lista, hur kul som helst att lyssna på, farsan var väldigt nöjd och så var även jag.

Skådespelare: Sofia Källgren, Marie Robertsson och Anna Sise
Bas: Anders Kotz, Gitarr. Kör och solist: Matte Lagervall. Gitarr: Janne Oldaeus. Keyboard och musical director: Svante Persson. Trummor: Nicci Notini Wallin. Slagverk: Pablo Cepeda. Fiol Mira Fridholm. Saxofon: Sven Andersson och Wojtek Goral. Trumpet: Martin Lood och Stefan Persson. Trombon: Magnus Wiklund. Kör: Per-Erik Domargård och Ingela Olson. Dans och koreografi: Bianca Fernström. Dans: Alvaro Aquilera, Dawid Bienkowski, Therese Fernström, Edin Jusuframic, Mathias Singh och Ann Svensson.

2013/10/13