Åsa ville valla lite får med hundarna en dag, så vi packade ihop flocken i rymdvagnen och gav oss iväg, jäkligt spännande tyckte jag då jag inte sett detta innan. Åkte hem till en kompis till Åsa som har ett gäng får, tyvärr kunde vi inte vara ute så hundarna förste in fåren i ridhuset.

Tycker det är en riktigt cool upplevelse och se hur kul hundarna tycker detta är och att det är detta de är skapta för, det var ett tag sedan hundarna vallat så det tog ett litet tag innan alla kommandon satt men sen var det full fart, jag hade fullt upp med att försöka fotografera dem men det var så jäkla svårt, både med ljuset och att hundarna var så jäkla snabba, ligg, höger, sakta, vänster, vänster…

Fajta är boss över fåren helt klart, står och blänger på dem ett tag tills de vänder och går andra hållet, Bita är ett busfrö och har inte så mycket tid att vänta ut dem, för mycket spring i benen ibland, men hon är ju så otroligt söt så det gör inget ;)…

Ungarna fick klappa får och jag fick fotografera och Åsa fick valla, alla lyckliga och glada + att vi fick grön kaka och kaffe av Ibrahim.

#

2013/08/07