Var idag och kollade på älgsafari i Markaryd, körde förbi för några veckor sedan när jag och Åsa var på väg ner till Tomarps Gård och då tänkte vi att man kanske skulle ta sig hit med ungarna nån dag, och i dag blev det så och det var riktigt skoj, ungarna trodde första att man skulle gå runt bland älgarna så det var med viss skepsis nyheten togs emot om att vi skulle åka dit, men väl nere så var det väldigt spännande, vi och 3 bilar med Danskar brummade runt i skogen bland älgar och bisonoxar, klart häftigt, hittade också en jätte kelig katt, inte inne hos älgarna utan på gården vid souvenirbutiken. Fick känna på Smålandets konung Karls horn som han tappa, tok-tunga, had man ju aldrig fixat och gå runt med.

Så alla med eller utan barn kan jag rekommendera en tur ner till Smålandet och älgsafarin.

Älgsafarin.

# #

2013/02/17