I helgen körde vi ekologiskt, närodlat och hemmagjort, blev väl varken eller kan man säga, men tok gott som vanligt. Slog oss på att göra egen Bearnaisesås, gick så bra som det kunde och när vi tänkte att gud vad bra det blir så vispade vi lite till och så sket det sig =(… men man lär så länge man lever, bara på det nästa gång, men fantastiskt kött från Mostorpsgården, vin från bolaget och potatis från närliggande potatisodling gjorde att det blev rena Stora tabberaset i Grimeton, även hundarna fick en liten mumsbit, inte katten dock, vill inte att hon ska få ont i sin fluffiga lilla mage.

Åkte ut en sväng till Gässlösa och lät hundar och gammelt folk få klättra lite, men det var det värt, en varm kopp kaffe på högsta punkten av Böstesberget med en fantastisk utsikt mot Kattegatt…hade helt fel dojjor så det var lite på “har jag försäkrings” nivå när man skulle ner, hundarna sprang och sprang och till sist fick de bada lite till Bitas stora förtjusning, där det finns vatten finns en Bita, så är det bara.

En bra och skön helg med både det ena och det andra, nu är det snart lite helger, blir spännande det med, med Dinosaurieutställningar och bokbål…eller bål iallafall…

# # # #

2013/04/29