Idag står det shopping på schemat, blir en kamp mellan det man behöver och dat man absolut inte har någon nytta av…så är det när man åker till GeKås, man hittar en jäkla massa som man sedan står där hemma och packar upp och tänker -“va fasen köpte jag det där för?!?”.

Åsa lyckades glömma sin handväska i Bjällbo, och som alla vet så finns allt i en kvinnas handväska, kan lika gärna bosätta sig på gatan om de inte har sin handväska, det är nagelfilar, lim, tandborstar, tejp, måttband, skruvmejslar, värmeljus, lampor mm.mm.mmm.mm.mm.m.mmm.m.m.mmm.m.m.m…..

Men det löste sig..finns ju nått som heter i n t e r n e t … bra skit det där…

Handlade lite kläder till Zack då alla hans brallor går sönder på knäna, lite kläder till mig, lite av det vanliga kraffset, tvättmedel, sköljmedel, tandborstar, tandkräm, dataspel, skylanders, värmeljus, pingisbollar, gardiner, musfällor…ja ungefär det som finns i en kvinnas handväska…

Allt detta medan Alice låg hemma och kliade sig på magen…

# #

2013/02/19