Satt och kollade ut och tänkte att snart är det dax o klippa gräset, men jag har ju ingen gräsklippare, min snälla granne som jag lånat en av förra året har ju flyttat =(, surfade in på blocket och kollade runt lite, hittade precis en sån som jag ville ha, en Stiga Villa, frontklippare, så man kommer åt alla vrår i trädgården, 5500:- i Kungsbacka…nu är det ju så att jag inte har drag på min fina blåa bil, den e bra, men har inte all utrustning som man skulle önska, men det går ju alltid att lösa, ringde min andra snälla granne som bor kvar och frågade om jag kunde låna deras bil, det gick fint, så när helgen kom gjorde jag mig redo att tillsammans med min goda granne Andreas, åka iväg för att hämta fina gräsklipparen, hyrde släp, kollade så att allt var ok, alla lampor lös, jättebra.

Rullade iväg ut på E6, funderade på om det var 80 eller 90 man får köra med släp, lastbilar får ju köra i 90 och de borde ju vara de långsammaste på vägen så då borde det ju vara ok med 90 med släp med…eller?!?!, släpvagnen studsade lite bakom i 80, men i 90 var den jätte lugn, hat-vägen mellan Halmstad och Falkenberg är ju hopp hopp hopp hopp…så jag höll mig runt 90, jag och Ante satt o tjöta om allt möjligt då det på vänster sida glider upp en svart Passat…så ser man Polis-spaden vifta frenetiskt inne i kupén…tänkte att hoppsan, har jag gjort nått fel nu?!?!… det hade jag, man får tydligen bara köra i 80 med släp…han var EN jätte sur polisgubbe, ja pojk, det gick lite fort…jasså jaha jo men fårm an inte…NEJ…..nähä nä…följ med här…jomen…så att, fin bil du har…

polisen

-SE HÄR, I EN MINUT OCH 40 SEK HÖLL DU 100 km/h… DET ÄR INTE BRA!!!

-Men får man inte köra i….

-NEJ!!!

-nähä…

-HÄR FÅR DU 2800:- I BÖTER, JÄVLA MOTORVÄGSTERRORIST (sa han inte…men han tänkte säkert…samtidigt som BMW-sture drog förbi i 240)….

-jaja, 280:-/år kan det ju vara värt (vågade jag inte säga, men tänkte det, då det var 10 år sedan jag fick fortkörningsböter sist….och jag åker sporthoj…).

Lunkade iväg i 80 knyck på E6, lastbilarna dundrade runt en, man e ju rena livsfaran där ute, som en mopedist på en 90 väg ju…

Kom upp till gräsklipparen, han som ägde den garvade gott när jag berättade att jag sponsrat polisens kaffe med 2800… “- haha, det är min granne som köper in de bilarna, en svart passat va? den drar in mest pengar av alla civilbilar… ” =/…

Så man får inte köra i 100 med släp och min gräsklippare blev 2800 dyrare.

OCH DEN STARTAR INTE NU!!!! =(

# # # #

2013/03/09