Fick en snilleidé om att åka till IKEA i Helsingborg, Jag och Åsa var sugna på att kolla lite nya grejer till mitt kök, Zack ville vara hemma och spela Mine Craft, men övertalades av Åsa att man på IKEA fick öppna alla skåp och lådor för att se om man kunde hitta något skoj, och att det fanns precis hur mycket skåp som helst…det har hon rätt i, både på två ben och på möbeltassar…Lullade runt och mätte och skrev på den lilla lappen med den lilla pennan som man får av IKEA vid ingången, får ju t o m ett måttband, nån som tänkt till lite, skulle man bara ha en app på mobilen som tog ut måtten på det man fotograferat hemma med, men det kommer väl =).

Käkade lunch på IKEA med, lovade Zack att de hade fantastiskt goda köttbuller, han tog en barnportion, o Åsa tog kyckling tror jag det var, jag, stora karln tog givetvis stora köttbulletallriken, 20 st köttbullar, kan det bli bättre? Gott var det iallafall, åt upp Zacks med då han inte gillade dem, han gillade desserten bättre.

Kom hem med en fin köksö, finns under tidigare inlägg, kan väl lägga in en bild här med på den, bara för att jag kan =).

Fick ett sms av Åsa DAGEN EFTER… “24 och ½ köttbulle, Gnägg!!!”

# #

2013/02/22