Söndagen bjöd ju på härligt väder, bestämde genast oss för att ta stranden med storm, kollade vindriktning och styrde rymdvagnen mot västra stranden, underbart härligt, lunkade runt lite, kollade fåglar, vände och gick hela stranden tillbaka, hundarna glada som små valpar, hittade den perfekta fikaplatsen, det är så skönt med Åsas hundar, man behöver liksom inte lägga nån energi på att jag runt efter dem, ständigt hålla koll på dem om det kommer nån utan de ligger där de ligger och är nöjda med det, Åsa spontan tränade lite lydnad på stranden när vi fikat upp vårt kaffe och kollat på modevisningen på alla som gick förbi, den ena piffigare än den andra, ett äldre par stannade och tittade på när Åsa och Fajta tränade, tänkte för mig själv att vad coolt om det tagit upp varsin dommarpoängsskylt under jackorna…men de gjorde de inte…
Fotograferade 2 st måsar, de sket bägge gångerna på bild, jäkla råttor…hatar fiskmåsar.

Blev en heldag på stranden….

# # # #

2013/03/04