Sidan har legat i dvala ett  tag, har haft mycket med fotoprojekt, byggprojekt, bilprojekt, trädgårdsprojekt osv osv så det har inte funnits så mycket tid över.

Men nu tänkte jag försöka hålla liv i denna sida ett tag, lite dagliga reflektioner och livets gilla gång, hur svårt kan det vara.

En hund (Bita) har vi adopterat bort till Åsas syster, en katt har försvunnit (Lasso) och en katt var vi tvungna att ta bort (Alice). Det gör ont att mista sina djur, hur de nu än lämnar hemmet, de är ens kompisar, ens livskamrater på nått sätt och när de försvinner så höra man tystnaden i huset, fast vi har en hund (Fajta) och en katt kvar (Inga) så är det mycket tystare.

Dock har vi fått en ny lite större fyrbening i familjen, Herr Firefox, en fux har jag fått lära mig, hästar är inte mitt favorit djur, inte för att jag har något emot dem alls, mest för att jag e sjukt rädd för att bli trampad, sparkad, ja vad de nu kan hitta på, men jag tar mod till mig att hänga med Smilla till stallet då och då, det är himla härligt att knalla ut i skogen och vandra runt med Fajta, Foxxen och Smilla, det är fridfullt och man får lite lugn i själen, sen är det inte helt fel att Åsa (som 9 gånger av 10 är i stallet med Smilla) lagar fantastiskt goda grytor tills vi kommer hem.

Vi har även bytt lill-Kian till en mellan-Kia samt införskaffat hästsläp, det är skitbra att hämta isolering och byggmaterial till vår nya fina övervåning som jag hållt på med i ett år nu, men det är snart klart ;)…

Men helt tomt på djur har vi inte, och vi får väl bygga på flocken igen med en katt eller två så småningom.

Hej Siri är ju sjukt bra föresten.

2017/10/26