Barnledig helg sedan jag vet inte hur länge sedan det var sist, vad hittar vi på då? jo vi kör rakt ut i djupaste smålandsskogarna för att hitta Flammafallen, och se det gjorde vi med efter ett tag, vi gillar verkligen väg 117 kan man säga =)…

Väl framme parkerade vi uppe vid stora vägen, vågade inte köra hela vägen ner, djup snö och is. Halt som fasen på stigen, hade ingen aning om det var 200 meter eller 10 km ner till fallen, men vi strövade på, Fajta och Bita överlyckliga över att vara ute i skogen igen, fick genast en känsla av sista färden där vi traskade fram, kom fram till några skyltar som förklarade vad det fanns för sorters gran i Sverige, alltid trevlig med lite läsning på vägen, lärde oss även att barr är hala, fast det efter att ha provat och gå på dem själva, tänkte att om det ligger barr på isen kan det ju inte vara halt, det var det… efter ca 1 km hörde vi bruset från det lilla fallet, fantastiskt litet tillhåll, hur mysigt som helst. Kan rekommenderas om man vill ut i naturen en sväng.

# # #

2013/03/04