Bor ju på landet, och det medför ju alltid vissa husdjur, Katt, visst funkar bra, Hundar, jajjemen, Fiskar, ja det går det med…..Möss…….Nä, hur söta och fina de än må vara så ska de hålla sig ute eller i ladan eller på logen, där kan de vara, inte i mitt vaskskåp, nu har jag jagat denne fan i hur många dagar som helst, den har vittjat fällan på ost, russin, korv, säkert samma som var på tuné i huset här om dagen, den har levt hur gott som helst där under vasken, Lasso kommer ju inte åt den, han sitter utanför o trånar men så fort man öppnar eller låter det stå öppet så är den som bortblåst…men igår sa det PJANG!!! i fällan och en mus mindre, Lasso har tagit en inne, och tagit in några + en fågel som levde, intressant det med.

Så nu är det i alla fall en mus mindre på OlaHus.

Nu är det helg, så nu blir det go mat, gott vin och utflykt i det gröna för våren är kommen. =)

Ps.. Ja jag vet att det är en vit tam-mus på bilden, men den passade bättre in i min ljusa vardag… 😉

# # #

2013/03/01