Hur ruttet är vårt land egentligen, ni får ursäkta fula ord och annat i detta inlägg, inte för att jag brukar vara speciellt tvättad när det gäller sånt, men detta är fan horribelt.

En brand rasar i vårt land, människor flyr från sina hem, likt andra flyr sina länder, men dessa har en möjlighet att återvända inom kort, och vad möter dem då? Jo att någon med berått mod och ett självklart mål, att med sin genomruttna själ ta sig till dessa människors hus och göra inbrott, sno billiga saker att göra småpengar på, för att troligen bekosta nått skit som kostar vårt samhälle enormt mycket mer, hur är man funtad i skallen om det första man tänker är att -“fan, vi kanske skulle bryta oss in i någon stackars familjs tomma hus som de flytt från, de har säkert en tv eller dator som vi kan kränga till Ville i svängen och få några hundringar för”…. Aphjärnor, nä, inte ens så höga tankar och ord vill jag ge dessa parasiter, avlopp är mer passande, nått skit rinner genom…

Sen, inte nog att det springer runt några småkriminella pundhuvuden i skogarna, det sitter folk och diskuterar hur de drabbade kommunerna ska betala för insatserna som gjorts, det brinner väl för fan i Sverige? Eller? Är det inte vårt land som skall se till att delar av vårt land inte brinner upp? Betala för det, hjälpa dem som drabbats, Ta ert jävla tvåhundrade jobbskatteavdrag och lägg det där det kan behövas istället, i kris och katastrof kanske, hur jävla puckat är inte detta? Minst lika puckat som att styra kosan mot ett katastrofområde för familjer flytt sina hem för att sedan få dem länsade av björnligan… Idioti på både hög och låg nivå presteras dessa dagar.

2014/08/09