Lördag, vad ska man då hitta på, Fredagen bjöd på musjakt, Åsa stod på biljardbordet med en gardinstång och Fajta ville så gärna bita i den lilla krabaten, tyvärr stoppade jag henne, var var katten då?!?? jo ute och jagade hon-kisar skulle jag tro. fick ut eländet tillslut men den e la snart tillbaka igen,.

Åter till lördagen, bestämde oss för att åka ner till IKEA i Helsingborg, har länge funderat på att göra köket till ett “aktivt” kök, inte ett där man sitter o degar utan där man står, går, springer, slabbar och rör på sig, så en liten köksö istället för köksbord ville jag ha.

HIttade en fin köksö för 2700:-, precis som jag ville ha den, hittade lite annat kraffs med, som man brukar när man går runt.

IKEA var inte så tråkigt trotts allt tycke Zack, det var lite liv innan vi skulle åka, men Åsa lyckades övertala honom =).

Åsa skötte planering och tolkning av instruktioner, visade var pluppar och skruvar skulle vara och jag skruvade =), samarbete på hög nivå och förhållande-test 1A-montera IKEA möbel, gick hur bra som helst, husvagnssemester nästa…

Fixade det sista idag med att hänga upp redskapsgaller i taket, fick blommor av Åsa att ha i köksfönstret, blev ett helt nytt och aktivt kök…på nått sätt.

# # # #

2013/02/23