Lördag, grabbarnas grabbiga grabbar ska ut i skogen, ett dygn utan el, rinnande vatten, bara öl, cigarrer, fiskespö och ett jäkla gott humör o stänga av mobilen.

Gubbar måste få vara grabbar då och då så jag, Togge och Honk masade oss ut i urskogen för att vara grabbar, det är jäkligt skönt, att sitta där ute o bara filosofera, grilla, dricka öl och vara, det är att få lite distans till sig själv, glida runt på sjön o fiska, behöver inte få ett skit, Honken fick en Abborre, en liten en, den fick hoppa tillbaka i sjön, såg en fiskgjuse, troligen ett rådjur lång borta vid sjökanten, vädret var fantastiskt, bara det att man visste att när det närmade sig kväll dundrade knotten in, men det är som Togge sa, “bara att accepter, man kommer liksom inte undan”, så det blev litervis med knott- och myggmedel, grillade 2,5 kg kött och eldade upp en liter tändvätska samt att 10-15 öl, en flarra whiskey, några snapsar slank ner, det var tur att vi bara hade fiskespö o kniv med, Togge tänkte tagit med hagelbrakaren, men det satte vi andra stopp för, risken för rysk youtube-video hade varit överhängande. Mycket skitsnack och lösningar på världproblemen blev det, Honken mådde sådär framåt natten, Togge kom fram till att han käkat majs, för det hade vi med oss, men va fasen Bulgurn kom ifrån det vet bara Honken.

Det smiddes mycket planer denna natt, men frågan är om man kom ihåg hälften dagen efter, men det spelar inte någon roll. man har umgåtts, planerat, flabbat och tyckt att idéerna varit svin bra, lite som att dricka en box vin och beställa domänadresser eller handla på e-bay, man hade jävligt kul när man gjorde det ;).

Nästa dag var det upp tidigt, Togge hade haft knott invasion i tältet och kände varken ansikte eller händer, Honken sov nog gott, jag med, knallade en vända till sjön för att vakna till lite och sedan efter några timmar så drog grabbiga grabbars grabbar vidare, till GeKås =/… ok, det var inte min idé, jag fick gå där inne, lukta huggorm i kängor och cammo-brallor, inte köpte jag nått heller, funderade på att be kassörskan om ett kvitto på 0:-…

Grabbiga grabbars grabbdygn var över, det är härligt och ladda batterierna som Fagerhulkillarna, fast på ens eget fjolliga sätt ;)…

2014/06/10