Hörde på radion att kommuner skulle få gå i nån form av kurs för att bli “Lika certifierade”??! va i h-vete, ska det behövas? skärpning.

Det är fan tragisk att sunt förnuft inte existerar i vissa människors hjärnor, vad är det som är fel? hur kan man se ner på någon annan för att denna person inte har samma läggning, samma hudfärg, samma tankesätt, samma religion? det är väl för fasen en människa? och är det vårt/ditt land? nä, det är inte någons egentligen, vi lånar den, bränner den till grunden med hat, girighet och självömkan för att lämna över den till våra barn och säger.. -“här, fixa..” som en fyraåring som haft sönder sin gula brandbil, små ungar är vad vi är, bara att sandlådan är större och skadorna värre.

Tänker ibland att de som nu bara gillar lika, kanske ska se mer till sig själva och skita i andra.

olika-5963

Blir så trött när jag läser om att t.ex Rickard Söderberg får sin cykel stulen eller vandaliserad, nån skriver “bögjävel” på den och KLETAR IN DEN MED BAJS?!?! då var vi tillbaka på 4-års stadiet, för h-vete, va e det för idioter som lägger ner ett sånt jobb att rota sig själv i arslet för att kleta ner ett styre på en cykel som ägs av någon de troligen inte har den minsta hum om, de vet inget om denna person, mer än att han älskar en man, och att han äger en cykel, det hade de koll på… undra om de gick hela kvällen o luktade skit om händerna sen? eller torkade de av sig på sina kläder, de kanske sket i en tidning och klabbade med det sen, undrar om de videofilmat sig själva, hade jag velat se, de sitter där på trottoaren och lassar i en tidning som en spritförgiftad tonåring efter en helkväll, vilket som så måste de ju på något sätt masat sig hemåt och stött på andra, undra vad de som de mötte tänkte, jag vet vad jag tänkt… -“ja se dessa rockstjärnor på tuné”…

Nä, låt gatorna fyllas av dansande folk i regnbågens färger så blir världen en vackrare plats, kanske t o m världen får en chans att leva, att andas och att ge liv åt vackra människor några hundra tusen år till.

olika-5964

-eller spräng skiten i bitar så slipper vi det pinsamma ögonblick då utomjordingarna inser vilket fatalt misstag det var att ta sig hit. 😉

Den 11:e Juli lirar vi med CRANK på Kajskjulet, på H.M.R festivalen, För olika, och CRANK hade inte funnits om vi inte gillat olika… i flera bemärkelser.

 

2014/06/03